Impotentie of erectieproblemen? Stimuleer een gezonde erectie

Impotentie betekent niet het einde van uw seksleven Geen erectie kunnen krijgen wordt met een medisch woord impotentie genoemd. Impotentie is iets dat bij veel mannen voorkomt, zowel jonge als oudere mannen kunnen hiermee te maken krijgen. Impotentie kan met natuurlijke middelen goed aangepakt worden. Er bestaan diverse krachtige natuurlijke ingrediënten welke de erectie positief kunnen beïnvloeden. Erectiepil is een natuurlijk product dat een ondersteunend effect heeft op de erectie en de penislengte en hardheid verbetert.

Voeding voor een gezonde erectie

Om een goede erectie te kunnen krijgen is een gezonde voeding belangrijk. Bepaalde voedingsmiddelen dragen positief bij aan een langdurig stevige erectie. De bloeddoorstroming naar de penis wordt hierdoor bevorderd. Hoe meer bloed er in de penis stroomt, hoe harder de erectie wordt. Ook zorgen sommige voedingsmiddelen voor het verhogen van het testosterongehalte in het lichaam, wat nodig is bij het verkrijgen van een erectie.

Voeding voor een goede erectie: Bananen en avocado’s Bevatten het bromelaïne enzym wat bijdraagt aan het verhogen van het libido en het verkrijgen van een erectie. Ook zorgen het mineraal potassium en vitamine B voor meer energie en uithoudingsvermogen en kalium bevordert de bloeddoorstroming.

Biefstuk Verhoogt de aanmaak van testosteron voor een betere erectie. Het bevat veel eiwitten die de aanmaak van dopamine en noradrenaline in de hersenen stimuleren. Deze hormonen zorgen voor meer opwinding en een hoger libido. Zink en mineralen in biefstuk verhogen de vruchtbaarheid.

Bosbessen Zitten vol oplosbare vezels die helpen het cholesterol gezond te houden. Ook ontspannen de bloedvaten zodat de bloeddoorstroming verbeterd wordt.

Chilipeper Laat de bloedvaten uitzetten. Hierdoor stroomt er gemakkelijk bloed naar de penis. Ook zal het bloed daar langer blijven waardoor een langdurige harde erectie kan ontstaan.

Chocolade Bevat methylxanthines. Dit zijn stoffen die de gevoeligheid van het lichaam verhogen. Ook bevat chocolade veel van het aminozuur L-arginine. Hierdoor wordt de aanmaak van stikstofoxide in het lichaam gestimuleerd. Stikstofoxide verslappen de spiercellen waardoor gemakkelijker een erectie kan ontstaan.

Eieren Werken potentie verhogend door een hoog vitamine B gehalte.

Granaatappelsap, kersen, sinaasappels en vijgen Verhogen het libido.

Knoflook, ui en gember Bevatten meerdere bestandsdelen die bijdragen aan een betere bloeddoorstroming naar de penis. Hierdoor komt deze makkelijker in erectie.

Koffie Geeft je stofwisseling een boost. Je bloeddoorstroming wordt verbeterd waardoor de penis makkelijker tot een erectie kan komen. Ook heeft het een positieve invloed op je seksuele uithoudingsvermogen. Drink echter niet te veel koffie, 1 kop per dag is voldoende.

Muesli en volkoren brood Bevatten veel B-vitamines zoals thiamine en riboflavine. Ze geven je energie en zorgen voor een optimaal functioneren van het zenuwstelsel. Doordat de penis gevoeliger wordt zal deze gemakkelijker tot een erectie komen en kan er optimaal genoten worden van de seks. Ook zorgen granen die foliumzuur bevatten voor een betere kwaliteit sperma.

Oesters Werken libido verhogend doordat ze veel vitamine B6 bevatten. De hoge concentratie zink in oester draagt bij aan een betere kwaliteit sperma en het gemakkelijker krijgen van een erectie.

Pecan noten, pinda’s en amandelen Bevatten essentiële vetzuren die nodig zijn voor de productie van het mannelijke hormoon testosteron. Testosteron is nodig voor het verkrijgen van een erectie.

Rode wijn Bevat het antioxidant resveratol. Deze stof houdt de slagaders gezond en stimuleert de productie van stikstofmonoxide. Hierdoor verwijden de bloedvaten en wordt de bloeddoorstroming gestimuleerd.

Watermeloen Bevat veel citrulline. Dit amynozuur maakt de bloedvaten wijder waardoor er meer bloed naar de penis kan stromen en daar gemakkelijke kan blijven voor een langdurig harde erectie.

Zalm, makreel en tonijn Bevat omega-3 vetzuren die het bloed minder dik maken. De bloeddoorstroming wordt verbeterd en de penis komt sneller in erectie.