Impotentie of erectieproblemen? Stimuleer een gezonde erectie

Impotentie betekent niet het einde van uw seksleven Geen erectie kunnen krijgen wordt met een medisch woord impotentie genoemd. Impotentie is iets dat bij veel mannen voorkomt, zowel jonge als oudere mannen kunnen hiermee te maken krijgen. Impotentie kan met natuurlijke middelen goed aangepakt worden. Er bestaan diverse krachtige natuurlijke ingrediënten welke de erectie positief kunnen beïnvloeden. Erectiepil is een natuurlijk product dat een ondersteunend effect heeft op de erectie en de penislengte en hardheid verbetert.

Erectiestoornis of impotentie?

Hoe werkt een erectie? In de penis zitten zwellichamen die bestaan uit spiercellen en bloedvaten. Ook zitten er zenuwen in de penis. Door seksuele stimulatie neemt de doorbloeding in de zwellichamen toe. Hoe meer bloed er in de zwellichamen komt hoe harder de penis zal opzwellen. In een volledige erectie zit acht keer zo veel bloed als in een slappe penis.

Geen of slappe erectie Het kan u erg onzeker maken en is teleurstellend voor u en uw partner als u problemen heeft met het verkrijgen van een goede erectie. Als de erectie helemaal uit blijft of er slechts een slappe erectie ontstaat geeft dit uw gevoel van mannelijkheid een flinke deuk en bemoeilijkt het de geslachtsgemeenschap. Een erectieprobleem kan vele oorzaken hebben maar hoeft niet meteen impotentie te betekenen.

Wat is het verschil tussen een erectieprobleem en impotentie? Wanneer u een enkele keer last heeft van een slappe penis tijdens de seks is dit niet meteen een probleem. Komt dit vaker voor dan spreken we van een erectieprobleem of erectiestoornis. Wanneer u nooit een (goede) erectie krijgt spreken we van impotentie. Dit kan door een psychische of medische aandoening komen waardoor de bloedtoevoer naar de penis verminderd is of de zenuwen in de penis niet optimaal functioneren.

Soorten impotentie Impotentie bestaat in verschillende maten:

 • Primaire impotentie, u heeft nog nooit een erectie gehad tijdens de seks.
 • Secundaire impotentie, u heeft in het verleden wel een erectie hebt gehad maar het lukt nu niet meer.
 • Totale impotentie, u heeft nog nooit een erectie gehad, ook geen nacht- of ochtenderectie of tijdens masturbatie.
 • Situatieve impotentie, het ligt aan de situatie of u een erectie krijgt. U krijgt bijvoorbeeld wel een erectie tijdens masturbatie maar niet tijdens de seks.
 • Partiële impotentie, u krijgt wel een erectie maar deze is niet hard genoeg voor penetratie.

Wat kun je doen tegen impotentie? De natuurlijke ingrediënten in Erectiepil hebben een positieve invloed op de erectie. De vaatwanden in de penis verwijden waardoor de stikstofmonoxide concentratie in het lichaam verhoogt. Samen met het ontspannen van de zwellichamen van de penis zorgt dit voor een betere bloedtoevoer. Ook wordt het testosterongehalte verhoogd en de geestelijke potentie gestimuleerd. Erectiepil draagt daardoor bij aan een hoger libido en een langdurig hardere erectie.

Tips voor een langere harde erectie Het gebruik van Erectiepil kan direct helpen gemakkelijker een langdurig harde erectie te krijgen. We geven nog een paar extra tips die hier aan bij kunnen dragen:

 • Allereerst is een gezond leven met gezonde voeding van groot belang voor het optimaal functioneren van het lichaam en met name de penis.
 • Voldoende beweging stimuleert de doorbloeding van het gehele lichaam en daarbij ook de doorbloeding naar de penis. Hoe meer bloed er tijdens de erectie in de penis komt hoe harder deze wordt.
 • Oefen tijdens het masturberen met het behouden van de erectie. Laat de penis langzaam hard worden en vervolgens weer slap zonder klaar te komen. Herhaal dit een aantal keer achter elkaar en kom uiteindelijk tot een zaadlozing. Op deze manier krijgt u controle over het behouden van de erectie.
 • Een lang voorspel zorgt er voor dat u extra opgewonden wordt. Begin met strelen en masseren van elkaars lichaam en geslachtsdelen. Maak u geen zorgen als het even duurt voor de penis hard genoeg is.
 • Een vibrator kan voor extra stimulatie zorgen. Plaats deze tegen de onderkant van de balzak of tegen de eikel.
 • Zorg voor extra seksuele prikkels door het kijken van een pornofilm of uitvoeren van een seksuele fantasie.