Vragen over Erectiepil?
Veel gestelde vragen leest u hier

Vragen over Erectiepil kunt u ons stellen via telefoon of e-mail. Lees voordat u contact met ons opneemt eerst deze veel gestelde vragen over Erectiepil door over het gebruik van Erectiepil, ingrediƫnten, uw bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vragen over het gebruik van Erectiepil

Hoe moet ik Erectiepil innemen?

Neem Erectiepil ongeveer 30-45 minuten voor aanvang van seksuele activiteit in op een niet al te volle maag. Neem Erectiepil in met voldoende water. Gebruik maximaal 2 capsules per dag.

Hoelang moet ik Erectiepil gebruiken voordat het effect heeft?

Erectiepil werkt ongeveer binnen 30-45 minuten na inname. Neem niet meer dan 2 capsules per dag. De snelheid van de werking van Erectiepil is per persoon verschillend.

Hoelang mag ik Erectiepil maximaal gebruiken?

U kunt Erectiepil zolang gebruiken als u zelf wilt. Langdurig gebruik van Erectiepil is niet schadelijk voor het lichaam.

Hoeveel capsules moet ik dagelijks gebruiken?

Wij adviseren u dagelijks niet meer dan 2 capsules Erectiepil in te nemen. Neem de capsules in met voldoende water. Gebruik de capsules wanneer u seksuele activiteiten gaat uitvoeren. Doet u dit een of meerde dagen niet? Dan hoeft u de Erectiepil ook niet in te nemen op deze dagen.

Hoe merk ik dat Erectiepil echt werkt?

U zult bij een goede werking van de Erectiepil merken dat u een hardere erectie krijgt die langdurig zal aanhouden.

Werkt Erectiepil verslavend?

Erectiepil is niet verslavend. Er zijn geen ingrediƫnten aan Erectiepil toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Erectiepil gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?

In principe heeft het gebruik van Erectiepil geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Erectiepil? Raadpleeg dan uw arts.

Kan ik Erectiepil gebruiken in combinatie met alcohol?

Het gebruiken van Erectiepil in combinatie met alcohol is niet schadelijk. Echter overmatig alcohol gebruik kan een negatieve invloed hebben op de erectie. Wij raden daarom aan dit niet te doen.